Rossz helyen végezte dolgát a sztár...

Képek - Ciki! Mark Wahlberg-et nyilvános vizelésen kapták

Azon kapták Los Angelesben Mark Wahlberg-et, hogy nyilvánosan vizel a járdaszegélyen. A dolog már csak azért is furcsa, mert másodpercekkel korábban jött ki egy kávézóból, ahol igénybe vehette volna a toalettet...

Képek: Mark Wahlberg Kate Moss-szal reklámozott képgaléria

2008.12.11 19:00UIP

Ciki - Nyilvános vizelésen kapták Los Angelesben Mark Wahlberg-et! A sztár egy  járdaszegélyen könnyített magán...

A dolog már csak azért is furcsa, mert másodpercekkel korábban jött ki egy kávézóból, ahol igénybe vehette volna a mellékhelyiséget.

A mintegy 20 másodperces mutatványnak tucatnyi szemtanúja volt, akik nem győztek csodálkozni a sztár viselkedésén. Rendőr szerencsére nem volt a közelben, így Mark megúszta a bírságot.

Mark Wahlberg-et a fentinél hálásabb szerepben láthatjuk majd a Lovely Bones című filmben, amelyet Peter Jackson (A Gyűrűk Ura, King Kong ) rendez.

A thrillerben Mark egy olyan apát játszik, akinek meggyilkolják a kislányát, és a tragédia után csak a bosszú élteti.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.