Sovány és kissé "gyűrött" a sztár...

Ciki fotók: Szegény Tara Reid! Ez a popó nem sok jót ígér

A csinos szőkeség, Tara Reid bizony nemcsak túl vékony, de a feneke is hagy némi kívánnivalót maga után - Talán az a zsírleszívatás annak idején valóban nem volt egy jó ötlet.

Szegény Tara Reid! A feneke nem a legszebb... képgaléria

2008.10.20 11:30ma.hu

Lassan már alig van mit fogni Tara Reid-en - A szőke sztár nagyon soványka, de talán ennél is szembetűnöbb, hogy az egykori formás popsi igen csúnyán mutat!

Tara feneke valósággal "gyűrött", és a csinos bikinibe jóformán alig volt mit tenni. Ha elölről is megszemléljük a színésznőt, ki fog derülni, hogy bár első ránézésre kidolgozott, szép a hasa, bizony a sztár bőre nem túl esztétikus látvány...

Tara Reid és a párja, Julien

Úgy tűnik, Miss Reid annak idején valóban nagyon melléfogott a zsírleszívatással. Korábban a News of the World-nek a sztár elárulta, hogy a műtétje nem sikerült a legjobban.

Először csak mellplasztikát csinálatott, ám a keblek olyannyira nem lettek szépek, hogy Tarából még viccet is csinált a bulvársajtó. A "legundorítóbb szilikonmellű színésznő"-nek kiáltották ki.

A baj azonban nem járt egyedül, ugyanis a szőkeség még zsírleszívatást is végeztetett ezzel csaknem egyidőben, és ez sem sikerült a legjobban. Látható nyomai vannak: a hegek Tara bőrén...

Mára a színésznő úgy tűnik, beletörődött a dologba, de nem lehet kellemes érzés, hogy csaknem hibátlan testét egy hibásra cserélte. Ráadásul szép summáért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.