Egy hídról ugrott le Victoria férje!

Hajmeresztő! Beckham halálugrása - a mélybe vetette magát!

A világhírű focista az új-zélandi Auckland kikötőjének hídjáról vetette magát a mélybe. Na, nem azért, mert már nem bírja elviselni az életet fogyókúra reklám neje, Victoria mellett. Csupán a bungee jumpingot próbálta ki.

David imádja a csajokat! képgaléria

2008.12.08 14:40ma.hu
Merészen viselkedett- Fotó: Sun Online

Habár David az ugrás előtt idegesen sms-ezett valakivel - feltehetően asszonykájával - a végén még repeta ugrást is kért. 

- „Amint felhúzták, azonnal áradozni kezdett az ugrásról. Rögtön akart egy második kört is.” – idéz a Sun Online egy szemtanút. 

Míg Beckham az aucklandi csobbanástól lett csuromvizes, addig a világ másik felén párján egészen mástól folyt patakokban a víz: a méregdrága butikok sorra járásától.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.