Victoriát eheti a méreg!

Képek- Beckham sztárokkal is csinálja?

Meglepő titkot árult el Britney Spears az OK! magazinnak. Az énekesnő bevallotta, hogy hatalmas Beckham-rajongó, és minden vágya, hogy a sztárfutballista segítségével tökéletesítse a labdaérzékét.

2008.11.24 18:45rtlbulvar.hu

- David Beckham a kedvenc focistám. Annyira édes! – kezdte a vallomást Britney. 

Az az igazság, hogy a focitudásom igencsak csekély, ezért úgy döntöttem, hogy megkérem őt, hogy tartson nekem néhány edzést. Olyan boldoggá tenne – ábrándozott a sztár.

Spears kisasszony óhaja igencsak félreérthető. Victoria Beckham valószínűleg tajtékzik majd a féltékenységtől, ha az edzésekre tényleg sor kerül. A sztárfocistáról mindenki tudja, hogy nem a hűség szobra. Valószínűleg most sem hagyná ki az alkalmat, és ráhajtana az ismét csúcsformában lévő énekesnőre. 

Ráadásul Britney és új pasija, a modellként dolgozó Marco között sem lángolhat annyira a szerelem, ha az énekesnő már most Beckham fociedzéseiről álmodozik…

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.