Legutóbb tortába mártotta magát a sztár!

Képek - Most mibe ugrik Katy Perry? Kalamajkára számítanak a díjátadón

Katy Perry lesz az MTV EMA liverpooli díjátadó gálájának házigazdája november 6-án, ahol a nagysikerű popcsapat, a Take That is fellép - Az énekesnő már a legutóbbi latin-amerikai díjátadón is látványos kalamajkát okozott. Vajon mi várható Liverpoolban?

Katy Perry pikáns produkciója: tortába ugrott! képgaléria

2008.10.24 16:44redlemon

Minden idők legsikeresebb popcsapata, a Take That is fellép november 6-án, Liverpoolban. A zenekar először 1194-nem lépett fel EMA-n, Berlinben. Akkor a Legjobb Zenekarnak járó díjat is elhozták.

Jason, Gary, Howard és Mark előadása ismét remek szórakozást ígér. Ahogy az egész díjátadót, úgy a Take That fellépését is élőben közvetíti a hazai MTV. 

Az énekesnő Katy Perry lesz az MTV EMA liverpooli díjátadó gálájának házigazdája. Szinte biztosan számíthatunk valami szórakoztató malőrre...

A 23 éves énekesnő már bebizonyította, hogy igen látványos eséseket tud produkálni a színpadon.

Nemrég ugyanis a Mexikóban megrendezett MTV Latin Amerikai díjátadó gálán egy tortával gyűlt meg a baja. A koreográfia szerint egy hatalmas tortára kellett ráugrania.

Eddig még rendben is lett volna a produkció, de a felkászálódás és a távozás már korántsem sikerült elegánsra. Katy többször csúszott meg és esett el a szétkenődött krémen, majd úgy döntött, inkább négykézláb távozik a színpadról.

A Take That is fellép a gálán - Fotó: redlemon

Az I Kissed a Girl című sláger előadója tart is attól, hogy a közeledő európai díjátadón szintén becsúszik valami baki.

Pedig dupla figyelem is irányul rá azon az estén, nem csak műsorvezető lesz, hanem két kategóriában a díjra is jelölték, a legjobb új előadó és a legjobb dal kategóriában.

„Egészen odavoltam, amikor megtudtam, hogy két díjra jelöltek, de amikor felkértek, hogy legyek a díjátadó házigazdája, örömömben bepisiltem, mint Fergie” – nyilatkozta Perry. - „Óriási megtiszteltetés, hogy Christina Aguilera, Tom Jones, P. Diddy, és Snoop Dogg, e tekintélyes esemény korábbi házigazdáinak nyomdokaiba léphetek – vajon tudják, mibe vágtak bele? Nagyon remélem, hogy nem borítom fel a koktélomat!”

A 23 éves kaliforniai születésű dalszerző a „Ur So Gay” (2007) és az „I Kissed A Girl” (2008) digitális kiadása nyomán vált híressé.

A két sláger több mint 5 millió példányszámban kelt el világszerte. Legújabb maxijából, a „Hot N Cold”-ból is közel egymillió példányt adtak el a világon.

Katy Perryvel egyébként együttese is színpadra lép az MTV EMA hivatalos zenekaraként. Rajta kívül pedig további nagyszerű előadók gondoskodnak arról, hogy az MTV Europe Music Awards idei díjátadója sztároktól zsúfolt esemény legyen.

Többek között Grace Jones, Solange Knowles, a Sugababes, Tiziano Ferro, a Minden idők legjobb előadója kategóriában jelölt Tokio Hotel és Travis McCoy a Gym Class Heroes-ból.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.