Játékbaba formájában született újjá a sztár!

Szexi képek! Katy Perry furcsa, új szerepben!

Katy a tavaszt és nyarat többnyire azzal töltötte, hogy rekordokat döntögetett az "I Kissed A Girl" c. dalálval, amely nem kevesebb, mint 7 hetet töltött a Billboard Hot 100 listáján. A következő kislemez, a "Hot N Cold" épp kilencedik Amerikában, ahol ráadásul a "One Of The Boys" album pedig már aranylemez.

Kerek cicik, babás arc! Képek a szép és fiatal sztárról! képgaléria

2008.09.30 19:50ma.hu
Íme a Katy Perry baba!

Katy Perry most újabb lépést tett a popikonná válás felé, amikor játékbaba formájában született újjá! 

A miniatűr Katy azonnal felismerhető jellegzetes aranyruhájáról, amelyet az 5 MTV VMA- jelölt "I Kissed A Girl" videója ihletett. 

Az énekesnő Jason Wu tervező segítségét vette igénybe a 30 cm magas baba elkészítéséhez, amelyet 49 dollár 50 centért lehet kapni világszerte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.