Lehet, tényleg ő az új Madonna...

Pikáns fotók! Katy Perry tortába ugrott, majd vonaglott a színpadon!

Talán joggal emlegetik úgy a fiatal, fekete hajú énekesnőt, mint a provokatív Madonna utódját - Katy Perry nemcsak új slágerével borzolta a kedélyeket, de videóklipje is pikánsra sikeredett...

Katy Perry a tortába ugrott, majd vonaglott a színpadon! képgaléria

2008.10.20 10:16ma.hu

Katy Perry egy lány megcsókolásáról szóló dalával (I kissed the girl) robbant be a köztudatba - A 23 éves sztárnak nemrég jelent meg első lemeze, a pop-rock stílusú One Of The Boys.

Az amerikai dalszerző és énekesnő albuma a Billboard amerikai listájának 9. helyezettjeként debütált, nagy elismerést kiváltva ezzel.

Katy Perry szolidabb formában...

A zenei szakma nem véletlenül nevezte el a popzene új Madonnájának. Lemezén bőven van szó expasikról, akik az őrületbe kergették, bulikról, utazásokról, de az útkeresésről is.

Az I kissed the girl című sikerdalával kapcsolatban a fiatal sztár elmondta, ő bizony nem akart megbotránkoztatást kelteni, de az ilyen szituáció bármikor előfordulhat, csak ezt akarta érzékeltetni...

Katy Perry ugyanakkor legutóbb, az MTV latin-amerikai zenék díjátadóján, Mexikóban megmutatta, hogy egyáltalán nem áll tőle távol a provokáció és a magamutogatás, sőt, az őrült ötletek sem!

Az énekesnő egy, Madonna egykori jellegzetes, szexis fellépőruhájához hasonló szerelésben jelent meg a színpadon, és az egyik dal közben beleugrott egy embernagyságú tortába!  

Majd kikászálódott belőle, persze tele édes habbal, és elindult a zenészek felé: többször megcsúszott, elesett, majd fetrengett a színpadon, és a fenekét is közelről megmutatta a közönségnek...

Egy biztos, nem fogják egyhamar elfelejteni a produkcióját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.