Tényleg minden kutya a mennybe jut

A világ legmeghatóbb levelét kézbesítette egy postás

Nem csak csekket és felszólítást, földöntúli örömöt is kézbesítenek a postások.

2015.06.16 07:15ma.hu

Nagyon nehezen viselte Mary és Roberto Westbrook hároméves kisfia, Luke, mikor a család kutyája nem jött többé haza. A tizenhárom éves beagle, Moe ugyanis örökre eltávozott a család életéből.

Roberto Westbrook

Egy nap Luke megkérdezte édesanyját, hogy írhat-e levelet a kutyusnak. A meghatott anyuka persze igent mondott és gyorsan családi rituálé lett a levelezésből. Az üzenet minden alkalommal így szólt: „Hiányzol. Remélem, jól érzed magad kutyusmennyországban.” 

Mary és Luke minden nap elvitte a – Moe Westbrook, Egyes Felhő címzésű - levelet a postaládáig, aztán amíg a kicsi aludt az anyuka természetesen kivette a levelet. Egy nap azonban elfelejtett elmenni érte és a postás elvitte.

„Úgy voltam vele, aki megtalálja a postahivatalban, biztos kidobja” – mondta Mary. „Hiszen bélyeg sem volt rajta.”

Roberto Westbrook

Senki nem készült fel arra, ami ez után történt. Egy szép napon levél érkezett Luke nevére, egyenesen Moe-tól. A küldemény teljesen hivatalos volt, még az amerikai postaszolgálat bélyegzője is rajta volt. Az üzenet: „A kutyusmennyországban vagyok. Egész nap játszom. Boldog vagyok. Köszönöm, hogy a barátom voltál. Szeretlek Luke!

Valaki a postahivatalban valóban megtalálta a levelet, de nem dobta ki, hanem az eltávozott barát nevében küldött egy utolsó üzenetet a most már nyugodtan alvó kisfiúnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.