Egy új karrier kezdete

Videóval: gyászolókon segít egy kutya

Túl lusta volt terápiás kutyának, mégis állást kapott a Labrador.

2015.05.18 13:06ma.hu

A Michigan állambeli Coloma városának egyik ravatalozójában, az alkalmazottak mindent megtesznek, hogy átsegítsék a gyászolókat a nehéz időszakon. Különösen igaz ez a Seger nevű fekete Labradorra.

Seger eredetileg terápiás kutyának tanult, de túl lustának bizonyult, hogy a sérült emberek életén könnyítsen, ezért eltanácsolták. De a Duffield & Pastrick Family Funeral Home vezetése meglátta a perspektívát az egyébként végtelenül kedves kutyában és alkalmazták ravatalozójukban.

A kutyus minden nap az ajtóban köszönti a gyászolókat, egy öleléssel és egy kutyamosollyal, ami talán a létező legpozitívabb dolog a világon. A fekete blöki a gyerekeket is szívesen lefoglalja egy kis játszadozással, ezzel is hatékonyan segítve a felnőtteket, lelkük fájdalmának leküzdésében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.