Hasít a neten a Gentleman

PSY második száma újabb csúcsokat döntöget

Újabb rekordot döntött Psy dél-koreai rapper új, Gentleman című videoklipje a YouTube-on: 105,4 millióan nézték meg a videomegosztó portálon szombattól szerdáig.

2013.04.17 13:25MTI

A dél-koreai rapper Susan Boyle, a Britain's Got Talent című tehetségkutató verseny 2009. évi győzetésének rekordját döntötte meg a YouTube-on, akinek "I Dreamed a Dream" című dalát a verseny idején százmillióan nézték meg egy hét alatt a videomegosztó portálon.



Psy új videóját szombaton mutatták be, és a megjelenése utáni első 24 órában már húszmillió megtekintést regisztráltak a portálon, amivel már akkor új rekordot állított fel.

A dél-koreai rapper Gangnam Style című dalával és annak különleges "lovas" koreográfiájával vált világhírűvé. A dalhoz készült videó több mint másfél milliárd klikkelést kapott a YouTube videomegosztó portálon, a dal világszerte a slágerlisták élén állt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.