Hogyan lovagolna a sármos színész?

PSY Tom Cruise-t nézné meg gangnam style-ozás közben

Tom Cruise amerikai színészt látná szívesen Gangnam Style-ozni a YouTube videomegosztó portál immár legnézettebb zenés videójával büszkélkedhető Psy.

2012.11.29 14:29MTI

A dél-koreai énekes most nyilatkozott először azóta, hogy 842 milliós - és egyre növekvő - nézettséget produkáló videoklipje maga mögé utasította a kanadai tini sztár, Justin Bieber Baby című számát, amely 803 milliós nézettségével egészen múlt szombatig uralta a YouTube nézettségi ranglistáját.

"Ez elképesztő" - mondta egy bangkoki sajtótájékoztatón Psy, hozzátéve: soha nem gondolta volna, hogy nemzetközi sztár lesz belőle. - Ezt a videót valójában csak Koreának szántam, ám amikor a dal megjelent, csak annyit tudtam mondani: Hűha!"

Psy zenés videója négy hónapja került fel a YouTube-ra, és hiába temetnék már, a világon körbeszáguldó Gangnam Style-jelenség nemhogy lecsengett volna, hanem egy-egy prominens személyiség - legutóbb az Egyesült Államok elnöke, a londoni polgármester és Madonna - révén egyre tovább terjed.

Az énekes helyi idő szerint szerda éjszaka ingyenes koncertet adott Thaiföldön a helyi uralkodó, Bhumibol Aduljadedzs tiszteletére, aki jövő hónapban ünnepli 85. születésnapját. Az előadó egy bangkoki bevásárlóközpont előtt beszélt az újságíróknak jövőbeli terveiről, miközben sikoltozó rajongói a jól ismert lovagló mozdulattal ünnepelték kedvencüket.

Psy elmondta, hogy márciusban készül kiadni egy albumot, és a jövőben is igyekszik olyan táncmozdulatokkal előrukkolni, amelyek elnyerik nemzetközi rajongóinak tetszését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.