Thaiföldre is begyűrűzött a PSY-őrület

Bangkoki rabok ropták a gangnam style-t

Thaiföldi fellépése alkalmából még a börtönlakók is PSY világőrületté nőtt stílusában ropták: 4500 fogvatartott közül választották ki azt a 70-et, akik részt vehettek a táncverseny döntőjében.

2012.11.28 13:29ma.hu

Több mint 70 bangkoki fogvatartott vehetett részt azon a táncversenyen, amelyet a pillanatok alatt világsztárrá lett koreai rapper, PSY érkezésének tiszteletére rendeztek. A világméretű őrületet kirobbantó előadó most először lép fel Ázsián kívül, így aztán különösen nagy várakozás előzte meg thaiföldi érkezését. A táncoló foglyok ötlete pedig bevált: bár egyelőre PSY nem bukkant fel személyesen a rácsok közelében, a börtönőrök szerint a rabokra kifejezetten jó hatással volt az újfajta mozgásterápia.

A verseny döntőseit mintegy 4500 elítélt közül választották ki, akik mindannyian szorgalmasan gyakorolták a speciális, lovaglást imitáló mozgássort. A fővárosi büntetés-végrehajtási intézmény igazgatója, Suchart Wongananchai örömmel mesélte, hogy a közös táncórák szemmel láthatóan enyhítették a stresszt az elítéltek között és a fittségüket is segít szinten tartani, így nem kizárt, hogy a jövőben gyakrabban láthatunk majd furán ugrándozó thai rabokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.