Szeretik a gazdagokat gúnyoló videót

A Gangnam Style a második a YouTube-on

Minden idők második legnézettebb videójává lépett elő a Gangnam Style a YouTube videomegosztó portálon, Psy dél-koreai rapper klipjét már 620 millióan nézték meg.

2012.11.03 08:29MTI

Az előadó, aki egy csapásra világhírnévre tett szert, Jennifer Lopez On The Floor című slágerét utasította maga mögé. Az első helytől azonban még távol van, a YouTube "királya" ugyanis több mint 795 millió kattintással Justin Bieber kanadai tinisztár Baby című száma.

A Gangnam Style júliusban jelent meg, azóta az egész világot megrázta. A videónak számos paródiája is készült, ezek között van Aj Vej-vej kínai művészé is.

Psy a jövő héten Európában népszerűsíti zenéjét, és fellép az MTV Europe Music Awards-gálán Frankfurtban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.