Lehet, hogy csak áprilisi tréfa - vagy mégse?

Tényleg terhes Lindsay Lohan?

Egyelőre mindenki csak találgat, hogy vajon igaz-e a hír, vagy Lindsay Lohan is beállt az áprilisi viccet űzők sorába, amikor a Twitteren bejelentette, hogy terhes.

Lindsay Lohan újra a bíróságon képgaléria

2013.04.02 14:39ma.hu
Lindsay Lohan a bíróságon március 18-án (Fotó: MTI - A galériához KATT a képre!)

"Ez hivatalos. Terhes." - jelent meg húsvét hétfőn Lindsay Lohan saját Twitter-fiókjában a meghökkentő bejegyzés. A nemrég 90 napos börtönbüntetésre, valamint elvonókúrára ítélt, inkább botrányairól, semmint színészi teljesítményéről ismert színésznő egy ideje ugyan a pletykák szerint a City Of The Sun zenekar gitárosával, Avi Snowval randizik, mégis felbolydult a sztárvilág és mindenki azt találgatja, vajon igaz-e a hír, vagy csupán április bolondját járatta Lindsay a rajongóival.

A bejelentés valóságalapját többen kétségbe vonják, már csak azért is, mert Lindsay a húsvétot megelőző héten Brazíliában rendezett egy vad bulit, mások azonban azon csodálkoznak, hogy ha tényleg csak bolondok napi tréfáról lett volna szó, akkor már több órája be kellett volna jelentenie Lindsaynek, hogy viccelt. A hírt mindenesetre maga Lindsay egyelőre sem megerősíteni, sem cáfolni nem volt hajlandó, mint ahogyan Avi Snow sem kommentálta a kapcsolatukról szóló kósza híreket.

Még több hír Lindsay Lohanről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.