Kicsomagolva kényelmesebb?

18+ képek - Lindsay a melltartón kívül hordja a kebleit

Vajon mi baja lehet Lindsay-nek azzal a melltartóval, mikor csupa csipke és gumi az egész? Nem mondhatni, hogy túl szoros lenne, mégis láthatóan kényelmesebbnek érzi, ha a mellét kívül hordja.

Reméljük, Lindsay Marie vetkőzik és nem öltözik! képgaléria

2013.02.23 18:59ma.hu
Fotó: Digital Desire (A galériához KATT a képre!)

Lindsay Marie csak jött, ledobta egy csomagban a legújabb fotóit és már el is viharzott, sürgős dolgára hivatkozva. Csak a boríték kibontásakor jutott eszünkbe, hogy elfelejtettük megkérdezni, melyik végéről kezdődnek a fotók.

Mert ugye nem mindegy, hogy a reggeli öltözködését dokumentálta ilyen gondosan, és akkor az egész úgy kezdődik, hogy a szabadon ringó keblektől jutunk el a melltartós változatig, vagy épp fordítva: felöltözve kezdi és fokozatosan bontja ki magát a halványkék, de igen-igen szexi alsóneműből.

Mi inkább ez utóbbi verziónak örülnénk jobban, mert mi a jó abban, ha egy meztelen nőt hagyunk felöltözni és még csak meg sem próbáljuk meghiúsítani eme kísérletét? És mivel szemmel láthatóan senki nem rohant oda, hogy lefogja a kezeit, mégiscsak inkább a vetkőzés lehetett műsoron!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.