Hiába a kapucni, ha nincs alatta semmi!

18+ képek - Nem kicsit fáznak a bimbói!

Amy Ried alaposan félre lett tájékoztatva, vagy valamit ő maga értett nagyon félre. Az, hogy kezd tavaszodni, még nem jelenti, hogy máris egy szál bugyiban flangálhat a teraszon!

Juj, de fázik Amy melle! képgaléria

2013.02.20 19:29ma.hu
Fotó: Digital Desire (A galériához KATT a képre!)

Amy Ried alapvetően egy jólnevelt és szófogadó ifjú hölgy. Ha azt mondják neki, még eléggé hűvös az idő, hiába kacsingat már a tavasz, és hogy még elkél egy kiskabát egy kapucnival, akkor ő szó nélkül felveszi azt.

A baj csak annyi, hogy amit nem mondanak neki, azt nem csinálja meg. Ha tehát csak kabátról és kapucniról volt szó, akkor hiába is várnánk tőle, hogy hosszúszárú nadrágba és jó vastag, meleg pulóverbe bújjon.

A csizma sem javít sokat a helyzetén, mindent egybevetve tehát a legkevésbé sem csodálkozhatunk azon, hogy a bimbói úgy meredeznek az alig néhány fokos hidegben, mintha ceruzahegyezővel formázták volna meg.

Csak aztán ki ne szúrja valakinek a szemét!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.