Kayleigh bemutatja a technikát is

18+ képek - Jégkockával a legjobb mellet hegyezni!

A jégkocka egy csomó mindenre jó. Lehűti az italunkat, enyhülést ad egy sajgó zúzódásnál, de minket most mégsem ezek érdekelnek. Kayleigh megmutatja, még mit lehet vele csinálni!

Mit művel Kayleigh a jégkockákkal? képgaléria

2013.02.21 19:29ma.hu
Fotó: Hayley Secret (A galériához KATT a képre!)

Tételezzük fel, hogy valahol épp a Föld másik féltekéjén vagyunk, ahol februárban még javában tart a nyár. Akár mert egy kis szabadságra vágytunk és ott akartuk átvészelni az itthoni hideg hónapokat, akár mert valami kivételes szerencse folytán épp arrafelé sodort a szerencsénk, vagy a főnökünk kiküldetési utasítása.

A lényeg, hogy a nők nem huszonöt réteg ruhát aggatnak magukra, dideregve bújtatva el minden porcikájukat, még az orruk hegyét is, hanem azon gondolkoznak, hogyan tudnának minél jobban szabadulni a melegtől.

És akkor felbukkan Kayleigh, az egzotikus arcú szépség. Micsoda megoldást talát ki! Hát persze, a jégkocka, azzal remekül lehet hűteni a felhevült idomait!

És akkor most térjünk vissza a képzelet világából és örüljünk neki, hogy nem a déli nagy melegben hozza ránk ezt a kínzó forróságot keltő élményt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.