Az olvasókat is a keblén viseli Jordan?

18+ képek - Ezért a nőért érdemes könyvtárba járni!

Ha a gimnáziumi könyvtárszobákban ilyen könyvtárosok dolgoznának, tuti, hogy az ifjúság jobban rákapna az olvasásra! Vagy valami másra, de azt az ő korukban nem illendő.

Jordan Carver felcsapott könyvtárosnőnek képgaléria

2013.02.22 19:29ma.hu
Fotó: jordancarver.com (A galériához KATT a képre!)

Évről évre egyre nagyobb probléma az iskolákban, hogy a diákokat mind nehezebb becsábítani a könyvtárba egy kis olvasgatásra, bezzeg a számítógép, az nagyon megy! Pedig a megoldás pofonegyszerű, mindössze egy kis óvatosságra van szükség a pubertáskorba lépő ifjakkal.

Mert az biztos, hogy ahol Jordan Carver a könyvtárosnő, oda tömegesen özönlenek a kamaszok olvasni.

Azt ugyan nem garantálja senki, hogy végig a könyvet fogják nézni, vagy hogy eljut a tudatukig, mit olvasnak, de már az is egy lépés a sikerhez, ha egyáltalán közvetlen közelről találkoznak ezzel az őskövületi adathordozóval.

De a nagykorúságig mindenképp be kell érniük a látvánnyal, a kezüknek szigorúan a könyvön van a helye. Mekkora mázli, hogy mi már kinőttünk ebből a korból!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.