Igaz a hír: Cameron már nem szingli

Fotók! Így csókolózik Cameron Díaz

Korábban is pedzegették, hogy Cameron Diaz beleszeretett Jennifer Aniston exébe, de a párocska olyan ügyesen bujkált, hogy nem tudtak közös képet készíteni róluk. A minap azonban lebuktak. Kétség nem férhet hozzá: a szőke szépség Paul Sculforral csókolózott.

Nézze meg bikiniben a színésznőt! képgaléria

2008.06.25 09:15rtlbulvar.hu
Szerelmesen bóklásztak a városban

Az újdonsült szerelmesek Kelet-Hollywoodban bóklásztak. Cameron vásárolgatott, majd együtt ebédeltek egy hangulatos kis étteremben, ahol nem fogták vissza magukat: nyilvánosan ölelkeztek és csókolóztak.
 
– Izzott közöttük a levegő. Hangosan nevettek és viccelődtek egymással. Randi volt a javából – mesélte az egyik pincér. Hát igen, Cameronnak eddig egy férfi sem tudott ellenállni. Reméljük, hogy ezúttal tartós kapcsolat lesz a románcból.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.