Aniston volt pasijával kavar!

Szexi fotók! Cameron a modell srácokra bukik

Cameron Diaz körül zajlik az élet. A színésznő pár hónapja elveszített édesapját, ezért gyógyírként a munkaterápiát alkalmazta. Forgatott, premierekre járt, a napokban pedig megválasztották a földkerekség legszexibb nőjének.

Dögös fotók a színésznőről! képgaléria

2008.06.05 15:35rtlbulvar.hu

Adottságaira Paul Sculfor, Jennifer Aniston volt kedvese is felfigyelhetett, mert a minap kettesben látták őket vacsorázni egy éttermben. A brit modell és a színésznő egy Santa Monica-i éttermet választott a randi színhelyéül.
 
Egy szemtanú állítása szerint le sem tagadhatnák, hogy vonzódnak egymáshoz.
 
– Egész este flörtöltek. Vicceket meséltek egymásnak, és együtt nevetgéltek. Nagyon randi hangulatú volt az egész – mondta a forrás. Két órát töltöttek el a vendéglőben, majd szépen csendben el akartak osonni, de a terv nem jött össze. 

A paparazzik azonnal kiszúrták őket. Az ügy érdekessége, hogy a színésznőt két nappal a randi előtt még P. Diddyvel látták kéz a kézben andalogni egy partin.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.