Művészeti érdemrenddel tüntették ki a sztárt

Francia parancsnok lett Bruce Willisből - ez nem szerep!

A francia művészeti érdemrend parancsnoki fokozatával tüntették ki Bruce Willist, a Die Hard-filmek sztárját filmes életművéért hétfőn Párizsban.

A repülőteret is felbolygatta Bruce Willis képgaléria

2013.02.12 10:37MTI
Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

Nagyon megtisztelőnek érzi, hogy elismerik a munkáját - mondta az 57 esztendős filmszínész, aki felesége, Emma Heming kíséretében vett részt a kitüntetési ceremónián.

Az egykori NSZK-ban született, de New Jersey-ben felnőtt Bruce Willis megjegyezte, hogy otthon érzi magát Franciaországban. Ugyanakkor azt sem titkolta, hogy nem ért egyet Francois Hollande elnök tervével, amely a leggazdagabb franciákra 75 százalékos adót róna ki. Mint hozzátette: ha Franciaországban élne, reméli lenne arra lehetősége, hogy kifogást emeljen ez ellen.

Willis ötödik Die Hard-filmje, a Drágább mint az életed február 20-án kerül a francia mozikba. A sztár korábban megemlítette, hogy szerinte még nem fejeződött be a sorozat, készülnek még újabb Die Hard-produkciók.

Még több hír Bruce Willisről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.