Nemcsak a jelenlegi családja fontos a színésznek

Bruce Willis: "Azt hiszem, bármit megtennék Demiért!"

Bruce Willis sosem titkolta, hogy mennyire fontos neki a családja, legfőképp jelenlegi felesége és a három hónapja született kislánya, de ha exnejének lenne szüksége rá, gondolkodás nélkül cselekedne.

Franciaország - Cannes-i filmfesztivál - Bruce Willis képgaléria

2012.07.13 10:29ma.hu

"Valószínűleg" bármit megtenne volt feleségéért Bruce Willis, legalábbis erről vallott nemrégiben - annak ellenére, hogy idén már 12 éve annak, hogy elvált Demi Moore-tól. A segítségre ráadásul a színésznőnek most különösen nagy szüksége is van, hisz a viharos házasságának véget vetett válás óta étkezési zavarokkal és drogproblémákkal küzd, egyik rehabilitációról a másikra megy be, miközben csontsoványra fogyott, a róla mostanában készült képeken pedig kifejezetten ijesztő látványt nyújt.

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

Az 57 éves akcióhős úgy fogalmazott: "Büszke vagyok a lányaimra, bármit megtennék értük. És a feleségemért, Emmáért is. És valószínűleg Demiért is." A színésznek Demi Moore-ral közösen három felnőtt lánya van, a 23 éves Rumer, a 20 éves Scout és a 18 éves Tallulah, valamint nemrégiben adott életet Mabelnek második felesége, Emma.

Bruce Willis arra különösen büszke, hogy a 2000-ben bekövetkezett válás után is sikerült megőriznie a jó kapcsolatot exfeleségével, ami legfőképp a gyerekeknek tett jót, mint ahogyan az is, hogy nem teregették ki a szennyest a nyilvánosság előtt. Miután kiderült, hogy Demi legutóbbi férje, a nála több évvel fiatalabb Ashton Kutcher nem elégszik meg a hitvesi ággyal, Willis volt az első, aki kijelentette, ne kerüljön a szeme elé Kutcher, ha ilyen fájdalmat okoz egy számára fontos személynek.

Még több hír Bruce Willisről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.