MI-26-os fog repkedni a város fölött

Képek - Megérkezett Bruce Willis fehérorosz helikoptere

Egyenesen Fehéroroszországból rendelte meg Bruce Willis azt a helikoptert, amely a tankok és különféle harci járművek mellett szintén szerepet kap majd a Budapesten forgatott filmjében.

Ezt a helikoptert is beveti Bruce Willis képgaléria

2012.06.22 10:29ma.hu

Gőzerővel zajlanak Bruce Willis főszereplésével a Die Hard-széria ötödik részének forgatási munkálatai, amelyhez a hollywoodi akciósztár már eddig is számtalan különleges járművet bevetett, ám most egy újabb különleges darab érkezett Magyarországra, hogy később feltűnjön Budapest egén. A Debreceni Nemzetközi Repülőtéren csütörtökön egy MI-26 típusú, fehérorosz felségjelű helikopter szállt le, amelyet a fehéroroszországi rendkívüli helyzetek minisztériuma bocsátott a stáb rendelkezésére.

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)


A Good Day to Die Hard című film számos jelenetét a magyar fővárosban veszik fel, a színész több hetet tölt hazánkban. A John Moore rendezésében készülő alkotás várhatóan 2013. február 14-én kerül a mozikba.

Még több hír Bruce Willisről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.