Korlátozások és átrendezések a Liszt Ferencen

Képek - Tovább forog Bruce Willis akciója: most a reptér volt soron

A Bruce Willis-film forgatása miatt hétfőn korlátozták az autósforgalmat a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, és az autóbuszmegállót is áthelyezték ideiglenesen.

A repülőteret is felbolygatta Bruce Willis képgaléria

2012.08.06 16:29ma.hu / MTI

A Die Hard - Drágább, mint az életed (A Good Day to Die Hard) című film soron következő jeleneteit hétfőn hajnali 4 és délelőtt 11 óra között forgatták a Liszt Ferenc repülőtéren, emiatt az érkezési szinten részleges lezárásokat tapasztalhattak az utasok, és a tömegközlekedésben, illetve a taxis forgalomban is ideiglenes változásokat kellett bevezetni.

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)


A nagyközönség azonban a kényelmetlenség ellenére vélhetően megbocsátotta az átmeneti akadályokat, hisz így - ha nem is közvetlen közelről, de - láthatták a film főszereplőjét, Bruce Willis amerikai sztárszínészt. A Die Hard sorozat ötödik részét áprilisban kezdték forgatni Magyarországon, 86 napon át, több helyszínen folynak a produkció munkálatai. A forgatás Magyarországon augusztus végéig tart.

Még több hír Bruce Willisről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.