Hamis igazolvánnyal italozott a fiatalkorú lány

Közmunkára küldték Bruce Willis és Demi Moore lányát

Ejtették az ellene italozás miatt felhozott vádakat, de közmunkára kell mennie Bruce Wilis és Demi Moore egyik lányának, Scoutnak - döntött egy New York-i bíróság.

Franciaország - Cannes-i filmfesztivál - Bruce Willis képgaléria

2012.08.01 08:29MTI
Bruce Willis most nem ennyire büszke (Fotó: MTI - A galériához KATT a képre!)

A világhírű színészek 21 éves gyerekének mindössze kétnapi közmunkát kell teljesítenie a bíróság helyi idő szerint keddi döntése értelmében. A neves Brown Egyetemen tanuló Scout Willis személyesen nem vett részt a manhattani büntetőbíróság tárgyalásán, ügyvédje képviselte.

Bruce Willis és Demi Moore lányát június elején vették őrizetbe, mert nyilvános helyen - egy metróállomáson - italozott. Az akkor 20 éves Scout Willis hamis igazolványt mutatott be a rendőröknek. Az Egyesült Államokban 21 év alatt tilos alkoholt fogyasztani, de ezt sok fiatal úgy játssza ki, hogy hamis igazolványt szerez. Willisé például Katherine Kelly névre volt kiállítva.

Még több hír a sztárokról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.