Nagy szívet takar a zord külső

Bruce Willis valóságshow-függő!

Páros napokon közepes méretű terroristacsoportokat intéz el, páratlanokon megmenti a világot, és ha van egy kis ideje tévét néz Bruce Willis!

2012.04.21 19:45ma.hu
G.I. Joe - Megtorlás

Kedvence a Kardashians című valóságshow, amit az amerikaiak többsége is erős kritikával illet. "Ciki vagy sem, egyszerűen imádom!" - szögezte le az akciósztár legújabb interjújában.

Willis persze mostanában nem ér rá tévézni, mert minden idejét lefoglalja nemrég született kislánya, aki nyugtalanul alszik. Azt is elárulta, hogy a hírekkel ellentétben egyáltalán nem morc apa: három nagylánya nyugodtan hazahozhatja majd jövendőbelijét, nem fogja őket az asztal körül kergetni.

"Úgyis tudom, hogy jól fognak választani, mert rám ütöttek
"- büszkélkedik az immár négylányos akciósztár.

Bruce Willis legközelebb Joe Colton tábornok szerepében tér vissza a G.I. Joe: Megtorlás című akciófilmben, és mint a cím is sugalmazza: megtorol. (G.I. Joe: Retaliation - hazai bemutató: 2012. augusztus)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.