Bérgyilkosok szögeznek a tévé elé

Akcióban a két hős: Bruce Willis és Richard Gere rendet tesz

Akcióba lendül Bruce Willis és Richard Gere. A szombat esti sikerfilmek sorában ezen a héten a két világsztár főszereplésével A sakál című mozi kerül képernyőre a Universal Channelen.

2012.03.30 12:29RedLemon

Igazi bérgyilkos történettel igyekszik a televízió képernyője elé ültetni a közönséget a Universal Channel. A férfiakat az izgalmas akciójelenetek, míg a hölgyeket a két főszereplő személye győzheti meg. Szombat este ugyanis a mindig pörgős Bruce Willis és a sármos Richard Gere kerül reflektorfénybe.


Egy FBI akció során megölik a keresztapa testvérét. A maffia ura szörnyű bosszút esküszik, el akarja tetetni láb alól az amerikai elnök feleségét. Ehhez pedig ki mást választhatna, mint a világ legprofibb bérgyilkosát, akit csak Sakálként (Bruce Willis) ismernek.

A FBI vezetősége hamar rájön, csak egyetlen esélyük van megfékezni a merénylőt: ha egykori társához, a börtönben ülő IRA terroristához (Richard Gere) fordulnak segítségért. De hogy mi lesz a hajsza vége és hogy Bruce Willis vagy Richard Gere érdekei érvényesülnek-e inkább, az szombat este derül ki a mozicsatorna műsorán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.