Második nejétől negyedik gyereke születik

Bruce Willis újra apaságra készül

Három felnőtt gyermeke után most újra megtapasztalhatja az apává válás minden pillanatát Bruce Willis, miután kiderült, második felesége kisbabát vár. Az apróság jövő év elején érkezik.

2011.10.27 09:29ma.hu

17 év telt el azóta, hogy Bruce Willis legutóbb átélhette az apasággal járó első napok örömeit, és valljuk be, valószínűleg a györtelmeit is, még akkor is, ha azok az idő távlatából visszanézve már valahogy elfelejtődnek. Hogy emiatt, vagy ennek ellenére, de a Die Hard sztárja most 56 éves fejjel úgy döntött, jöhet az újabb apróság, és persze arról se feledkezzünk meg, hogy időközben a színész egy másik feleséget is beújított Demi Moore helyett, úgyhogy semmi akadálya a gyerekvárásnak.

A 35 éves Emma Heminget - aki tervező és modell is egyben - két éve vette feleségül, kilenc évvel azt követően, hogy házasságuk véget ért Demi Moore-ral. Második nejével jövő év elejére várják első közös gyermeküket, amit a sztár szóvivője is megerősített a MailOnline című internetes lapnak.

A külföldi lapokban megjelent képek tanúsága szerint Emmán már jól látszanak a terhesség jelei, így aztán ez a megerősítés már csak formainak mondható.

Fotó: AllMovie Photo


Bruce-nak az első házasságából Demi Moore-tól három gyermeke született, Rumer már 23 éves, Scout 20, Tallulah pedig 17. Időközben Demi szintén újraházasodott, a nála jóval fiatalabb Ashton Kutcherhez ment feleségül. Igaz, az utóbbi hetek hírei alapján azt már minden rajongója jól tudja, hogy az a kapcsolat visszavonhatatlanul zátonyra futott, miután a hatodik házassági évfordulójukat a Két pasi, meg egy kicsi újdonsült sztárja inkább a 22 éves Sara Leal ágyában töltötte a hitvesi hálószoba helyett.

Persze az egykori házasok és új társaik a válás után is jó kapcsolatban maradtak, mindenki jelen volt a másik páros esküvőjén, és állítólag gyakran mennek négyesben szórakozni, aminek vélhetően most vége szakad, miután Willis megorrolt az exnejét kétségbeesésbe taszító Kutcherra.

A hír valószínűleg egyáltalán nem hat jól Demire, aki az utóbbi néhány hétben brutálisan lefogyott, szinte már csak csont és bőr, ráadásul többször szóba került, hogy szívesen szülne egy gyereket Ashtonnak is, ami a sorozatos megcsalások után egyre kevéssé valószínű. "Demi álmát Emma éli meg" - fogalmazott egy forrás a sajtóban.

Még több hír Bruce Willisről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.