Utolérte a válság a színészt is

Bruce Willis elszámította magát: százezreket bukik a rossz üzleten

A gazdasági válság nem válogat: az egyszerű emberek mellett a világsztárokat is ugyanúgy utoléri, és nem ijed meg Bruce Willistől sem. Igaz, az akcióhőst meg az anyagi bukás hagyja hidegen.

Bruce Willis és az ő el nem múló sármja! képgaléria

2011.04.20 12:29ma.hu

Minden bizonnyal nem erre számított Bruce Willis, amikor 2007-ben 4,26 millió dollárért megvette a New York-i három hálószobás apartmanját: akkoriban határozottan úgy tűnt, egy ingatlan jó befektetés, ami néhány év alatt busásan megtérül.

Csakhogy alig pár hónappal később kitört az elmúlt száz év talán második legsúlyosabb gazdasági válsága, ami elsősorban épp az ingatlanokat érintette: az amerikai lakáshitelek bedőlése miatt zuhanórepülésbe kezdtek az ingatlanárak, drasztikusan lecsökkent a kereslet, a hitelesek pánikszerűen próbáltak szabadulni a lakásaiktól, mielőtt még nagyobbat buknak rajta.

Fotó: allmoviephoto.com (További képek a galériában)


Bruce Willisnek ilyen jellegű gondja persze nem volt, ám nem gondolta, hogy a Manhattan központjában lévő luxuslakás 4 évvel a vásárlás után is nemhogy hasznot nem hoz, de még kevesebbet ér, mint amennyiért előzőleg vette. Ezért aztán úgy döntött, nem vár tovább, és magasról tesz az anyagi bukásra, meghirdeti az apartmant.

Pedig ha kinéz az Upper West Side-on található lakásból, a Hudson folyó csodás látványa tárul a szeme elé - de még ez sem tartja vissza, "nézze valaki más" - gondolhatta, és felbecsültette a lakás értékét.

Ha sikerül a meghirdetett áron, vagyis 3,9 millió dollárért eladni, akkor "csak" 360 ezer dollárt (kb. 65 millió forint) veszít a "befektetésen".

Még több hír Bruce Willisről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.