Bankot reklámoz az akcióhős

Képek: Bruce Willis átáll az oroszokhoz?

Egy orosz súlyemelőt vált le Bruce Willis, legalábbis a plakátokon és a kampányban, amely során egy közepes oroszországi bankot népszerűsít.

Meghökkentő képekben Bruce Willis és Emma Heming! képgaléria

2010.12.02 15:29ma.hu

Bruce Willis a kemény szerepeiről vált híressé, és többnyire nagy hazafit alakít, aki mindentől megmenti egész Amerika népét, ezért most különösen meglepően hathat új „alakítása”. Az 55 éves akciószínész ugyanis elvállalta az oroszországi Trust Bank reklámarcának szerepét.

Fotó: allmoviephoto.com


A Die Hard-trilógia (Drágán add az életed, Még drágább az életed, Az élet mindig drága) főszereplője által képviselt bank az orosz piacon közepes méretűnek számít, de megtalálható a legjobb 30-as listában.

Korábban Vlagyimir Turcsinszki orosz súlyemelő volt a bank reklámarca, most azért kérték fel Bruce Willist, mert a sportoló tavaly, mindössze 46 évesen elhunyt.

A Trust szerint Willis azért jó választás, mert karaktere „bizalmat és méltóságot” tükröz, a színész plakátjain pedig a következő mondat olvasható: „A Trust (angolul "bizalom" - a szerk.) pont olyan, mint én, csak ez egy bank.

A legutóbbi, RED címet viselő filmjében egy CIA-ügynököt alakító színész a Trust pénzintézetet legalább egy éven keresztül képviseli, a továbbiakra majd ez alapján térnek vissza. Az viszont biztos, hogy Willis „ára” jelentősen megnőtt azóta, de hogy pontosan a banknak mennyibe kerül a reklám, arról minden érintett mélyen hallgat.

A nyugdíjas Bruce Willis odacsap

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.