Bruce Willis és Demi újra egy pár?

Képek! Újra együtt van az egykori sztárpár?

Rumer Willis neve hallatán azért még mindenkinek híres anyukája és apukája ugrik be, pedig a 21 éves lány mindent megtesz azért, hogy színészként is megállja a helyét...Úgy tűnik, közös lányuknak sikerül újra összehoznia az egykori sztárpárt

Képekben Rumer, Bruce és Demi közös lánya! képgaléria

2009.09.01 19:15rtlbulvar.hu
Család, amely békében él a válás után is

Nemrég egy horrorfilmben (Sorority Row) bizonyította tehetségét, és egy showműsorban is szerepet kapott.

Demi Moore és Bruce Willis nagyobbik lánya azonban nem elégszik meg ennyivel. A fejébe vette, hogy újra összehozza a szüleit - persze csak a filmvásznon.

- „ Nagyon szeretnék a szüleimmel dolgozni most, hogy idősebb lettem. Annak örülnék a legjobban, ha nem a gyereküket kellene eljátszanom.” – mesélte Rumer.

Az ifjú színésznő korábban már szerepelt közös filmben Demivel is, és Bruce-szal is, de hármasban még sosem álltak a kamera előtt.

Rumer szerint édesapjának kimondottan jót tenne, ha nem egy tőle megszokott akciófilmben, hanem egy extraérzelmes szerepben bizonyíthatna.

Demi megakadályozott egy gyilkosságot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.