Demi Moore döbbenetesen lefogyott

Kutcher nem hajlandó válni, Bruce Willis fenyegetőzik

Demi Moore már beadta a válópert, ám Ashton Kutcher teljesen érthetetlen okból mégsem hajlandó kitölteni a rá vonatkozó papírokat. Felesége vészesen fogy, újra az alkoholhoz nyúlt, az exférj Bruce Willis pedig őrjöng.

2011.10.19 18:29ma.hu

Demi Moore hajthatatlan, mindenképp válni akar, ám valami megmagyarázhatatlan okból Ashton Kutcher úgy döntött, mégsem írja alá a papírokat, ami zöld jelzést adhatna az eljárásnak. A színésznő mindenesetre már konzultált is a válóperes ügyvéddel, miután kiderült, hogy férje a házasságuk hatodik évfordulóját egy másik nő ágyában töltötte.

Szörnyen lesoványodott (Fotó: Showbizspy)

Ráadásul a feleségénél 16 évvel fiatalabb színésznek nem ez volt az első félrelépése, így nem kellene csodálkoznia azon, hogy Demi besokallt. Az viszont aggasztó, hogy eközben a színésznő nemcsak ijesztően lesoványodott, de egyes hírek szerint újra az alkoholhoz nyúlt, amivel évekkel korábban már meggyűlt a baja - akkortájt, amikor hasonló eseményeket élt át első férje, Bruce Willis mellett.

A szintén híres színész Kutcherhez hasonlóan nem érte be neje bájaival, és bizony lelkes hódolója volt a női nemnek, bár még jobban szerette az igeneket. Mindenesetre most úgy tűnik, hogy vagy rövid a memóriája, vagy hirtelen rájött, mit okozott annak idején Deminek, mert hirtelen a jótevő szerepében bukkant fel, és a nyilvánosságot felhasználva üzent Kutchernak, hogy szívesen elbeszélgetne vele.

Willis 2000-ben vált el feleségétől, de azóta is tartják a kapcsolatot, nem kis mértékben annak köszönhetően, hogy két közös lányuk van. "Bruce úgy érzi, hogy ha valakit bántanak, akit ő szeret, akkor őt magát bántják" - magyarázta az egyik barátja a harag okát. "Azt remélte, hogy Ashton nem fog ártani a családjának, de most meg akarja leckéztetni szóban. De ha találkoznak, annak nem lesz jó vége!" - vélte az ismerős.

Még több hír Demi Moore-ról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.