Hiba volt Charlie Sheent kirúgni

Bebukták Kutcherral a Két pasi meg egy kicsit

Igaz, hogy jócskán adott rá okot, mégis az idő azt igazolta, hogy kár volt Charlie Sheent kirúgni: az első rész elsöprő sikere után Ashton Kutcher nem tudta azt a nézőszámot hozni, amit elődje.

Emlékezetes jelenetek Charlie Sheennel a Két pasi, meg egy kicsiben képgaléria

2011.10.18 12:29ma.hu

Egy hónappal ezelőtt minden addigi nézettségi rekordot megdöntött az Ashton Kutcherral debütáló 9. évad a Két pasi meg egy kicsi sorozatban, ám a 29 milliós nézettséget a következő részek nemhogy túlszárnyalni nem tudták, de már azt a szintet sem érték el, amelyeket korábban Charlie Sheen szereplésével sikerült felmutatni.

A legutóbbi nézettségi mutatók szerint a CBS sikersorozatának hétfői részére már csak 17,7 millió amerikai volt kíváncsi, és ez igencsak elmarad a korábbi évadok nem ritkán 27 milliós nézőszámától.

Fotó: CBS


Szakértők szerint ennek több oka is lehet. Egyrészt az első epizód kiugró sikerét a fokozott várakozásnak lehet betudni, így mindenképp számítani lehetett rá, hogy ahhoz képest kisebb lesz az érdeklődés a további részek iránt. Ugyanakkor amellett sem lehet szó nélkül elmenni, hogy Kutcher népszerűségének egyáltalán nem tett jót az ezekben a hetekben kirobbant félrelépési ügye - a színész épp a házassági évfordulójuk előestéjén bírt bemászni egy ifjú szőkeség, Sara Leal ágyába és megcsalni Demi Moore-t.

Kutcher azt követően került a híres sorozatba, hogy Sheen többször durván beszólt a készítőknek, végül a sztori szerint párizsi útja során elütötte a metró, a 9. évad épp az ő temetésével kezdődik. Kutcher tehát nem az ő karakterét vitte tovább, csupán megvette a házat, amelyben a nőcsábász Charlie lakott, így került be új szereplőként a már ismert csapatba.

Egy bennfentes szerint Kutcher "aggódik, hogy minden héten egyre rosszabbak a minősítések" - és azt kell mondani, ez teljesen jogos aggodalom. Ugyanakkor az is tény, hogy a Sheen szereplésével készült 8. évadban már csak 16 millió körül mozgott az átlagos nézőszám, a hétfői csaknem 18 millió tehát ehhez képest még jónak is mondható.

Pontosabban jónak mondható lenne, ha nem előzte volna meg 22 milliós nézettséggel egy nemzeti futballmeccs közvetítése és a 19,35 millió nézőt képernyő elé ültető NCIS - Helyszínelők című sorozat.

Még több hír Ashton Kutcherról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.