Újraindul a drogos színész sikersorozata

Sheent kinyírják, Kutcher internetmogulként jön helyette

Amikor Charlie Sheen a súlyos drogügyei után a CBS csatorna vezetőivel is összerúgta a port, nem volt kétséges, hogy mennie kell - de hogy mi lesz a Két pasi, meg egy kicsi sorozattal, eddig senki nem tudta.

Emlékezetes jelenetek Charlie Sheennel a Két pasi, meg egy kicsi-ben képgaléria

2011.08.05 09:49ma.hu

A CBS csatorna egyik legsikeresebb sorozata volt a Két pasi, meg egy kicsi, egészen addig, míg Charlie Sheen túl nem lőtt a célon és addig provokálta a vezetőséget, míg azok ki nem rúgták. Pedig előtte sok mindent eltűrtek neki, elsősorban a folyamatos drogbotrányait, amelyek semmiképp sem vetettek jó fényt a színészre és általa a csatornára sem, de úgy voltak vele: amíg színészként hozza az elvárt teljesítményt, nem válnak meg tőle.

Ám Sheennek ez nem volt elég, év elején "ostoba kisembernek" nevezte egy élő interjúban Chuck Lorre társalkotót és producert, aminek egyenes következménye volt, hogy márciusban, az évad kellős közepén közölték a színésszel: inkább bukják a sorozattal járó bevételt is, de ezt a megaláztatást már nem tűrik el.

Nem sokkal később felröppent a hír, miszerint a sikersorozatot mégsem törlik, de Sheen helyét más fogja átvenni, ám akkor még hivatalosan nem erősítették meg az Ashton Kutcherről szóló pletykákat. Most viszont a csatorna szórakoztató programjainak vezetője, Nina Tassler sajtótájékoztatón jelentette be, hogy szeptembertől új részekkel jelentkezik a népszerű sztori.

Az eredeti "két pasi, meg egy kicsi" (Fotó: CBS - A galériához KATT a képre!)


A bejelentés nem tért ki arra, hogy a váltást pontosan hogyan fogják megoldani, ám egyes kiszivárgott információk szerint Kutcher nem egy az egyben veszi át Sheen helyét: az eredeti szereplő közvetlenül a bevezető epizód elején meghal, a 8. évad a temetéssel indul, és ekkor tűnik fel a színen az összetört szívű internetmogul képében Kutcher.

A hírt természetesen a CBS nem erősítette meg, nagy titkolózás folyik a csatorna háza táján, de egy bennfentesre hivatkozva az amerikai bulvársajtó szinte biztosra veszi, hogy a gyászszertartás körül zajlik majd a nyitó epizód.

Sheen a kezdetektől, 2003 óta játszott a sorozatban, így tavasszal 8 évnyi közös munkának intett búcsút. A készítők tartanak tőle, hogy a megváltozott szereposztás a rajongókat is befolyásolhatja majd, hisz nem titok, hogy a háromszereplős sorozatban Sheen vitte a prímet - erre utal extrém magas gázsija is. Tassler azonban elmondta, hogy igyekeztek úgy átkötni a két színész közti szálat, hogy a régi rajongók minél zökkenőmentesebben tudják megszokni az új szereplőt, közben pedig Kutcher újabb híveket is toborozhat a csatornának, bár egyelőre csak egy évre írt alá szerződést.

Az új részeket a bejelentés másnapján, augusztus 4-én elkezdték forgatni, bár a legtöbb jelenet felvételére pénteken kerül sor. A dúsgazdag internetmogul Kutchernak a hírek szerint semmi köze nem lesz a szoknyapecér Sheen figurájához, Charlie Harperhez, a közös szál annyi, hogy épp ő veszi meg a sorozatból kiírt figura lakását. Hogy a sztori ne szivárogjon ki idő előtt, még a statisztákkal és a felvétel nézőközönségével is titoktartási szerződést írattak alá.

A 8. évad bemutatójára szeptember 19-én kerül sor, az első epizódot két részletben vetítik le.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.