Házassági évfordulójuk alkalmából lépett félre

Ennek is vége? Ashton Kutcher megcsalta Demi Moore-t

Egy éven belül Demi Moore-nak már másodszor kellett megtudnia, hogy imádott férje, Ashton Kutcher megcsalta őt - csakhogy ezúttal épp a házassági évfordulójuk előtti éjszakát töltötte egy szőke maca karjaiban.

Demi Moore szálkásodik, Ashton pici pocakot növesztett... képgaléria

2011.09.29 18:29ma.hu

Ha valaki látta már Sara Leal csillogó szőke haját, széles mosolyát és mandulavágású szemeit, pontosan tudja, hogy a csinos nő könnyen el tudja csavarni bármelyik férfi fejét. Azt azonban nem lehet egykönnyen megérteni, hogy a 23 éves nőnek miért épp egy nős pasira fájt a foga, na persze némi magyarázatot ad a miértre a kiszemelt "áldozat" neve: Ashton Kutcher volt a szeptember 23-i éjszakán az ágymelegítője.

Fotó: iGossip (A galériához KATT a képre!)

A dátum pedig egyáltalán nem mellékes: az ifjú színész és nála 15 évvel idősebb neje, Demi Moore épp másnap ünnepelte volna hatodik házassági évfordulóját. Az ünneplésből érthető módon semmi nem lett, főleg, hogy Sara egyik barátnője a sajtóban meglebegtette: nemcsak alvás volt abban a szállodai szobában, ahová Kutcher hazakísérte a szőke hölgyeményt.

A 48 évesen is vonzó Demi ezek után nem csoda, ha összetört, majd Twitter-oldalára egy Epictetus nevű görög filozófus gondolatait írta ki: "Amikor mások megbántanak a hibás viselkedésükkel, szállj magadba és tanulj a saját hibáidból. Akkor el fogod felejteni a haragod." Nem sokkal később pedig ezt írta: "Megpróbálom megtalálni az elvesztett fényt."

Egy éven belül ez már a második alkalom volt, hogy az újra rivaldafénybe került fiatal színész félrelépett, úgy tűnik, a Két pasi, meg egy kicsi című vígjátéksorozatból kirúgott Charlie Sheen utódja a kicsapongó magánéletet is "örökölte".

Ami egyébként Sara Lealt illeti, őt sem kell félteni: 160 ezer fontot kért az egyik bulvárlaptól azért, hogy elmondja a saját verzióját az egy héttel ezelőtti éjszakáról. Állítólag Kutcher azt mondta neki, hogy ő és Demi már külön élnek, csak még a nagy nyilvánosság nem tud róla, emiatt ment bele az alkalmi kalandba.

Ha addig nem voltak igazak, akkor mostanra valóra váltak Ashton szavai: ezúttal Demi tényleg úgy döntött, elhagyja szerelmét. A gondok viszont a jelek szerint nem most kezdődtek, mert a színésznő az utóbbi hetekben csontsovánnyá fogyott, láthatóan nem érzi jól magát lelkileg, így azt sem lehet kizárni, hogy a férje nem hazudott a könnyű csábítás reményében.

Még több hír a sztárpárról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.