Házát és night klubját is árulja az akcióhős

Bruce Willis egyre lejjebb adja

Bruce Willis megszabadulna vidéki házától, de az attól nem túl messze lévő éjszakai klubjától is, utóbbit már egy éve árulja sikertelenül. Sűrű elfoglaltságai miatt nem tudja kihasználni a vidéki lét előnyeit.

2011.11.24 12:29ma.hu

Szabadulna idahói házától Bruce Willis, a 20 hektáros területen fekvő hatalmas ingatlant mindössze 1,5 millió dollárért árulja, azt remélve, hogy így mielőbb túladhat rajta. Állítása szerint azért hirdette meg a hat hálószobával, egy tornateremmel, a birtokon pedig kis tavakkal, patakokkal és egy vízicsúszdás medencével rendelkező palotát - amelyet gyakorta emlegetnek Idaho Mountain Express néven -, mert egyre kevesebb időt tud vidéken tölteni, így nincs értelme megtartani a ritkán használt házat.

Fotó: AllMovie Photo


A barátságos hétvégi lakot a Die Hard-filmek sztárja tíz évvel ezelőtt, 2001-ben vette, egy évvel azt követően, hogy elvált Demi Moore-tól. Az 56 éves hírességnek ugyanakkor nem ez az egyetlen idahói tulajdona, amin túl szeretne adni: már egy éve vevőt keres a közelben lévő Mint Bár és Night Clubra, amit eredetileg 6 millió dollárért kínált eladásra, most már 4,5-ért is odaadná, csak vigye valaki.

Egyvalamitől viszont nem készül még megválni, és ez a szintén Idahóban, de a fenti két területtől nyugatabbra lévő síparadicsom, a Solder Mountain - de ki tudja, talán csak meg akarja várni a következő síszezon végét és utána int búcsút ennek is.

Még több hír Bruce Willisről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.