A hangoskodást akarta kompenzálni

Vadidegen férfi vacsoráját fizette ki George Clooney

Egy számára ismeretlen üzletember éttermi számláját fizette ki George Clooney Berlinben, a "megajándékozott" előzetes tudta nélkül és igen nagy döbbenetére.

George Clooney a Golden Globe díjátadóján képgaléria

2013.01.29 08:29MTI

A Bild című lap szerint egy vállalkozó péntek este a Grill Royal nevű berlini étteremben épp a hollywoodi színész asztala mellett ült. Amikor az este végén több mint száz eurós számláját kérte, az már ki volt egyenlítve. A pincér szerint a szomszéd asztal vendégei fizettek, attól tartva, hogy hangoskodásukkal zavarták az üzletember vacsoráját.

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

"Ez egyáltalán nem volt így, nagyon kulturáltan viselkedtek. Teljesen meg vagyok döbbenve" - idézte a bulvárlap a berlini üzletembert. Elmondása szerint névjegykártyát cserélt az angolul beszélő férfival, hogy később viszonozhassa szívességét. Csak az étteremből való távozás után vette észre, hogy a bőkezű vendég George Clooney volt.

Az Oscar-díjas színész jelenleg Berlinben tartózkodik, ahol a Babelsberg Stúdióban a The Monuments Men című új filmjén dolgozik. Elsősorban Berlinben és Brandenburgban forgatnak, de Szász-Anhalt tartományban is dolgoznak majd.

Még több hír George Clooney-ról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.