Ezért tartóztatták le Clooney-t?!

George Clooney: "...én pedig Liz Taylor leszek"

George Clooney úgy véli, a hétvégi letartóztatása összefügg azzal, hogy ő tulajdonképp olyan, mint Liz Taylor - na nem olyan szép, hanem annyira határozottan kiáll az emberi jogokért.

George Clooney a Golden Globe díjátadóján képgaléria

2012.03.19 15:29ma.hu

Nagy megdöbbenést váltott ki a múlt héten az a hír, miszerint George Clooney egy tüntetés résztvevőjeként végül a washingtoni rendőrség fogdájában kötött ki édesapjával és több civil személlyel közösen. Bár a világsztárt nem sokkal később kiengedték az őrizetből, most kiállt a nyilvánosság elé, hogy megmagyarázza, mit keresett a Dél-Szudánban állomásozó amerikai csapatok elleni tüntetésen.

Fotó: Wallpapers (A galériához KATT a képre)!

Mint kifejtette: már kezdő színész korában megtanulta, hogy a hírességek bármilyen humanitárius akcióban nagyobb visszhangot váltanak ki, mint néhány maroknyi civil, majd Liz Taylorhoz hasonlította magát.

"Láttam apámat a '70-es években, amikor igazán jó sztorikat írt, aztán hatalmasat ütött, mert egy Liz Taylor-sztori volt, amitől nagyobb hírverést kapott. A történetek, ahogyan ő megírta, a valós társadalmi értékek ellenére így sokkal ütősebb volt" - magyarázta.

"Azt mondtam apámnak: emlékszel, amikor minden történethez Liz Taylort vagy valami hasonló hollywoodi eseményt használtál, hogy nagyobbat szóljon? Azt felelte: igen. Erre én azt mondtam: akkor gyerünk, menjünk Darfúrba, te leszel az újságíró, én leszek Liz Taylor és hívjuk fel a figyelmet a lényegre! Ő pedig annyit mondott: oké!" - árulta el.

Még több hír George Clooney-ról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.