Elisabetta Canalist a hírneve sem mentette meg

Ciki: Kidobták George Clooney exét a taxiból

Egy taxis számára a becsülete sokkal előrébbvaló, mint holmi híresség igényei, legalábbis Berlinben, úgyhogy amikor egy rendelésre érkezett autóba akart beszállni a modell, a sofőr lazán kitessékelte onnan.

2011.10.28 12:29ma.hu
Fotó: elisabettacanalis.com

Kínos félreértés áldozata lett Elisabetta Canalis, amikor Berlinben úgy döntött, városnéző körútra megy, mégpedig taxival. Amikor kilépett a szállodája bejáratán, a szálloda portása annyira szolgálatkész akart lenni, hogy az ott álló taxiba épp beszállni készülő férfit még meg is kérte, álljon odébb, hogy a híresség és új barátja, Mehcad Brooks be tudjon szállni.

A taxisofőr azonban úgy gondolta, nincs az a híresség, aki miatt ő kockára tenné a saját hírnevét és becsületét, úgyhogy közölte a szépséges olasz modellel és kedvesével, hogy ez a kocsi bizony nem az ő rendelésükre érkezett, legyenek szívesek kiszállni.

Még szerencse, hogy George Clooney exkedvese humorosan fogta fel a dolgot és némileg idegesen nevetgélve, de szó nélkül kiszállt a taxiból. Szerencséjére pár perc múlva talált egy újabb kocsit, amivel végül sikeresen eljutott a Pergamon Múzeumba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.