Mozdulatlanul fog állni a sztár a gálán

Még néhány utolsó simítás és Clooney is kész az Oscarra

Még egy simítás itt, még egy apró korrigálás ott, és minjárt készen is áll George Clooney a látogatók fogadására az Oscar-gála örömére. Csak beszélni és mozogni nem tud, de egy viaszbábutól ezt nem is várjuk.

George Clooney a Golden Globe díjátadóján képgaléria

2012.02.24 12:29MTI

Az utolsó simításokat végzik Madame Tussaud londoni panoptikumában az Oscar-díjra jelölt George Clooney viaszfiguráján a vasárnapi Oscar-gála előtt, hogy a látogatók a sztár aktualizált mását láthassák.

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

Clooneyt a legjobb színész díjára jelölték az Utódok című filmben nyújtott alakításáért. A panoptikum szakemberei ezért olyan hawaii ingbe öltöztették, amilyet a családi drámában viselt. Mivel a viaszszobor 2004-ben készült, és azóta a sztár is változott, egyúttal arra is sort kerítettek, hogy aktualizálják a megjelenését. Korábban sötét haja ezüstös árnyalatot kapott - ismertette a The Daily Telegraph online kiadása.

Liz Edwards, a panoptikum szóvivője elmondta: szerinte a múzeum látogatói szeretni fogják a színész átalakult külsejét. Mindent elkövettek, hogy a hét végére tökéletes illúziót nyújtson a szobor. "Garantáltan rengeteg figyelem irányul rá, tekintet nélkül arra, hogy megkapja-e a legjobb színész címét, mivel ő az egyik legnépszerűbb személyiségünk" - fűzte hozzá Edwards.

Clooney harmadszor jelöltje a legjobb színész kategóriának, korábban a Michael Clayton és az Egek ura című filmek juttatták a mezőnybe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.