George Clooney-t és Brad Pittet elcsábítaná

Miss Röfi üdvözli a BAFTA-gála vendégeit

Miss Röfi is feltűnik majd a Brit Film- és Televíziós Akadémia vasárnapi gálájának vörös szőnyegén a sztárokat fogadó vendéglátók között.

2012.02.06 18:29MTI

A Muppet Show dívája máris készül rá, hogy a legjobb színész kategória sztárjait meginterjúvolja a vörös szőnyeges bevonuláson. Különösen George Clooneyval és Brad Pitt-tel flörtölne szívesen - számoltak be róla hétfőn a BAFTA-ceremónia szervezői.

Miss Röfi nem titkolta, mekkora kaland számára, hogy olyan, karrierjük csúcsán lévő színészeket, mint Jean Dujardin, A némafilmes sztárja, Michael Fassbender, Gary Oldman, Clooney és Pitt az első és egyetlen malacdívaként faggathat. Mint mondta: természetesen olyan kérdéseket fog feltenni, amelyeket más nem merne.

A felékszerezett szőke hajzuhatagos Muppet-hős bevallotta, hogy bár Clooney új barátnőjével, a volt birkózó Stacey Keiblerrel esze ágában sincs összemérni az erejét, azért a színésszel megmérkőzne, ha ő is akarja.

"A győztes jutalma egy vacsora" - álmodozott Miss Röfi. A BAFTA díjátadó ceremóniájára vasárnap a londoni Királyi Operaházban kerül sor.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.