Felajánlotta szerveit a hollywoodi sztár

Barátainak adná hamvait George Clooney - így akar világot látni

Halála esetén szerveit nagybetegeknek adományozná George Clooney, ami pedig megmarad belőle, azt hamvasztás után szeretné barátai között szétosztatni.

2011.09.25 14:24ma.hu

Kicsattanó formáját elnézve aligha a halál jut eszébe bárkinek is George Clooneyról, ám a hollywoodi szívtipró minden eshetőségre felkészülve elkészítette végrendeletét. Hogy ki mit örököl majd utána, arról természetesen mélyen hallgatott, ám két érdekességet megosztott a nyilvánossággal is, amit a halála utáni időre szán.

Fotó: Widarsson

Nem titkolta például, hogy szeretne szervdonor lenni, így ha ő már nem él, valakinek esélyt adhat, hogy még egy kicsit szerettei között lehessen. Ezzel még senkit nem döbbentett meg túlzottan, hisz manapság egyre elterjedtebb dolog felajánlani a szerveket, a földi porhüvely maradékairól azonban már sokkal meghökkentőbb nyilatkozatot tett.

A sztár ugyanis elárulta: hamvasztást szeretne, ám hamvait utána nem egy urnában kéretik tárolni, hanem azt akarja, hogy legjobb barátai kapjanak belőle egy-egy maréknyit, amit aztán olyan helyeken szórjanak szét, ahol életében ő sosem járt. "Ez lesz az utolsó lehetőségem, hogy világot lássak" - magyarázta.

Egyelőre azonban még nem kell a barátoknak azon gondolkozniuk, hogy merrefelé "utaztassák" a sármos színészt, hisz ő nagyon is él, mostanában épp Stacy Keibler társaságában élvezi az élet napos oldalát. Kapcsolatuk nem sokkal azután kezdődött, hogy Clooney szakított a szépséges olasz modellel, Elisabetta Canalisszal, akivel két éve alkottak egy párt.

Érthető módon őt kevésbé viselte meg az eset, mint az elhagyott nőt, de a híresség elárulta, hogy miért lép túl mindig könnyen egy-egy szakításon. "Nem tudom. Az ital biztosan segít a felejtésben... Szerelemben túlélőművész vagyok. Megpróbálok felülkerekedni az érzelmi csalódásaimon" - tréfálkozott.

Még több hír George Clooneyről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.