Stacy Keiblerrel sem tartott sokáig a románc

Ennek is vége: George Clooney az álomnyár után megint facér

Úgy látszik, George Clooney vagy az elköteleződéstől fél, vagy egyszerűen csak alkalmatlan a hosszú távú kapcsolatokra, mert alig egy év után Stacy Keiblerrel is elváltak útjaik.

2012.09.12 12:29ma.hu

Mesébe illő nyarat töltöttek együtt az olaszországi, festői szépségű Comói-tó partján, ám hiába tettek látogatást mindkettejük szüleinél, ez a szerelem sem bizonyult örök életűnek George Clooney és Stacy Keibler között. A sármos színész alig egy évvel azután, hogy szakított modell barátnőjével, Elisabetta Canalisszal és hivatalosan is elismerte, hogy már a női birkózóval, Stacyvel jár, most újra szingli.

Az Oscar-gálán még minden rendben volt... (Fotó: MTI)

Legalábbis ha hinni lehet a barátnő ismerőseinek, akik állítólag magától Stacytől hallották a hírt, hogy a kapcsolatnak vége. A döntő lépést azonban kissé meglepő módon nem a filmsztár tette meg: barátnője mutatott ajtót, miután nyilvánvalóvá vált számára, hogy Clooneynek esze ágában sincs elvenni őt. "Stacy azt remélte, hogy hosszú távon is együtt maradnak, a legnagyobb áttörést a szülőkkel töltött idő jelentette. De az elmúlt hetekben George eltávolodott tőle" - mondta az egyik barát a The Sun című brit bulvárlapnak.

Ami Clooneyt illeti, sosem lehetett oka a panaszra az őt körülvevő hölgyek szépségére, de valamiért sosem tartottak sokáig a kapcsolatai. A The Sun megmondóembere szerint ennek az lehet az oka, hogy valójában mindenki másnál jobban szereti saját magát, és pontosan ugyanennyire fontosnak tartja azt is, hogy szabad maradjon, azt tehessen, akkor és ott, amit, amikor és ahol csak akar. A kérdés csak az, hogy amikor már elmélyülnek a ráncai és elveszíti a jelenlegi sármját, akkor mihez kezd majd.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.