Eladná comói luxusnyaralóját a sztár

Elege lett a lesifotósokból: megpattan George Clooney az olasz villából

Eladásra hirdette meg az olaszországi luxusnyaralóját George Clooney, az olasz sajtó értesülései szerint azért, mert besokallt az őt állandóan kukkoló lesifotósok hadától.

2012.08.29 12:29ma.hu

Tíz évvel ezelőtt vásárolta meg az olaszországi Comói-tó partján álló csodaszép villát George Clooney, ideje jelentős részét azóta is ott tölti, ha némi kikapcsolódásra, pihenésre vágyik. A festői környezet azonban a jelek szerint egyre kevésbé tudja ellensúlyozni azt a bosszantó jelenséget, amit a helyi lesifotósok produkálnak rendszeresen a villa környékén közel vagy távol, a villa kapujától a tóban lehorgonyzott hajókig. Az olasz sajtó értesülései szerint emiatt Clooney hosszas vívódás után úgy döntött, megválik a nyaralótól.

Azt egyelőre nem sikerült kideríteni, hogy mennyit szeretne kapni a 18. században épült ingatlanért, mint ahogyan azt sem, hogy volt-e már jelentkező a házra, de azt tudni vélik, hogy az eladást Stacy Keibler, a színész barátnője szorgalmazta.

A fotósok eközben cáfolják, hogy ők lennének a hibásak, ha Clooney túlzónak tartja a jelenlétüket, egyikük arra hivatkozott, hogy egy híres személynek, aki ráadásul egy újságíró fia, tudnia kellene, hogy a nyilvánossággal a kíváncsiskodó fotósok is együtt járnak. Bár Pier Paolo Ferrero elismerte, hogy két héttel ezelőtt olyannyira sikerült magára haragítania a sztárt, hogy az egy vízzel teli zacskót vágott hozzá, kifejtette, hogy ő és kollégái is sokat veszítenének, ha a túlzott tolakodásuk miatt a sármos színész valóban elhagyná a Villa Oleandrát.

Ugyanakkor a hírek szerint túl messzire nem menne, mert a tó környékén további négy ingatlan van a birtokában, amelyektől a bennfentes értesülések szerint egyelőre nem tervezi megválni.

Még több hír George Clooney-ról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.