Crystal Harris mégis oltár elé állt Hefnerrel

Megnősült a Playboy-papa: elvette a megszökött menyasszonyt!

Váratlan fordulat történt a Hefner-sagában, amikor már hosszú hónapok óta óriási csönd övezte a nyuszis királyt: az esemény megtörténte után bejelentette, hogy mégis feleségül vette a nőt, aki tavaly megszökött előle!

2013.01.02 08:29ma.hu

2010 talán legnagyobb blamázsaként vonult a celebtörténelembe az az eset, amikor a Playboy-papaként ismert Hugh Hefnertől alig három nappal az esküvő előtt hirtelen megszökött a menyasszony, csapot-papot hátrahagyva, no meg jó nagy bonyodalmat kavarva a megfutamodással. A 86 éves aggastyán és nála 60 évvel ifjabb arája között akkor jó nagy szóháború is kezdődött, Hefnernek ráadásul villámgyorsan reagálnia kellett az eseményre, hisz az előfizetőkhöz már meg is érkezett, az újságosstandokra pedig útban volt a nyuszis magazin legfrissebb száma, címlapján "Mrs. Hefner" felirattal Crystal Harris menyasszonyi képével.

Ugyan a közeli barátok szerint a hoppon maradt vőlegényt megrázta az eset, nem sokkal később már azt csiripelték a verebek, hogy igen gyorsan vigaszra lelt egy másik nyuszilány, AnnaSophia karjaiban, sőt, néhányan a Hefner-villában élő lányok közül azt mondták az amerikai bulvársajtónak, hogy épp ez a kapcsolat volt az oka Crystal szökésének, aki már akkor észrevette a bimbózó viszonyt, és el nem ítélhető módon kitört rajta a féltékenység.

Hugh Hefner, balján a friss feleségével, jobbján anyósával (Fotó: Twitter)


A hirtelen felzúdulást azután több hónapnyi csönd követte, szó szerint meg is feledkezhettünk azóta Hefnerről és Crystalról egyaránt, egészen mostanáig, amikor is döbbenetes bejelentést tettek mindketten: mégiscsak megtartották a fényes esküvőt, mi több, az újdonsült feleség még a ceremóniáról készült fotókat is feltöltötte a Twitter-oldalára. A nagy nap reggelén ezt írta a mikroblogra: "Ez az a nap, amikor Mrs. Hugh Hefner leszek. Nagyon boldognak, szerencsésnek és áldottnak érzem magam."

Crystal azt is bevallotta a US Magazine-nak, hogy az első alkalommal ő volt az oka annak, hogy kapcsolatuk nem működött, de a külön töltött idő segített neki megtalálnia önmagát és rájött, hogy hol a helye: Hefner mellett. Ő egyébként ezzel a harmadik lett a feleségek sorában, a Playboy-papa első ízben 1949-ben nősült, Mildred Williamsszel 10 évig élt házasságban, Kimberly Conrad playmate-et pedig 1989-ben vette feleségül, az a frigy 9 évig tartott. Talán nem tűnik rosszmájúságnak azt feltételezni, hogy ez a mostani házasság már a sírig fog tartani...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.