Hefner folyamatosan csalta Crystalt?

Kipakolt a szökött menyasszony - Mi a hirtelen szakítás igazi oka?

Másfél hete bombaként robbant a hír, hogy Crystal Harris mindössze öt nappal az esküvő előtt faképnél hagyta a Playboy-birodalom fejét, ám az okok csak most derültek ki. Egy másik nő is szerepelt a történetben.

Szexi és dögös: Crystal Harris "kilépője" a Playboyból képgaléria

2011.06.25 12:29ma.hu

Nem tartott sokáig Hugh Hefnernek, hogy újra megtalálja a boldogságot egy nő oldalán - számoltunk be néhány nappal ezelőtt. Ám most úgy tűnik, hogy ez nem is annyira véletlen, sőt, valójában épp ez az ok vezetett ahhoz is, hogy Crystal Harris mindössze öt nappal a tervezett esküvő előtt szinte percek alatt összepakolt és elhagyta a Playboy-mogul házát.

A helyzetből persze megint Hefner profitálta a legtöbbet: bár a nyuszis magazin júliusi számát menyasszonyának szentelte, akit a címlapon már Mrs. Hefnerként mutogatott, de tény, hogy a botrány miatt jóval nagyobb érdeklődés kísérte a lap megjelenését, mint akkor, ha csak egyszerűen megnősült volna.

Egészen mostanáig azonban mindenki a 85 éves, faképnél hagyott vőlegényt sajnálta, akit csúfos szégyenben hagyott 25 éves arája. Pedig mennyire mondogatta Hefner, hogy megtalálta élete nagy szerelmét, és még sosem volt ilyen boldog! Ezek után tényleg könnyű elhinni, hogy ő volt az áldozat a történetben.

Ám most kiállt a nyilvánosság elé Crystal is, és ha igazak a szavai, akkor bizony nem annyira ártatlan áldozat a vőlegény, sőt, az sem puszta véletlen, hogy már a szakítás után néhány nappal beköltözött a hálószobájába a házában élő egyik playmate, bizonyos AnnaSophia Berglund.

Az exmenyasszony - aki Hefner kutyáját visszaadta, de a 3 karátos, 55 ezer font értékű gyémánt eljegyzési gyűrűt megtarthatta - ugyanis azt mondja, hogy az elköltözése előtti estén épp azon vesztek össze, hogy kérdőre vonta Hefnert a hűségéről.

"Nem én voltam az egyetlen nő Hefner életében, márpedig azt gondolom, hogy a házasság kettő, nem pedig három ember között köttetik" - fejtette ki a napokban Crystal az Entertainment Tonight című amerikai tévéshow-ban. "Minden annyira gyorsan történt. Hef megkérte a kezem három kamera és egy fotós előtt. Azt hittem, ez az, amit akartam."

Csakhogy a Hefner-villában a többi playmate között Crystal sosem érezte, hogy vőlegénye szívében csakis és kizárólag az ő számára van hely. Bevallása szerint tudja, hogy ki volt a harmadik személy a kapcsolatukban, ám nem fedte fel a másik nő kilétét.

Ugyanakkor annak ismeretében, hogy Hefner mennyire gyorsan megvigasztalódott AnnaSophia mellett, és milyen gyorsan a hálószoba-társa lett a korban hozzá közelebb álló szőkeség (kemény 17 nappal idősebb Crystalnál!), nem nehéz kitalálni, kire volt féltékeny a menyasszony-jelölt.

És nem is ok nélkül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.