Faképnél hagyta a 85 éves Hugh Hefnert arája

Fotók: Kínos - mégsem lesz "Playboyné" a 25 éves szőkeség

Nagyot koppant a Playboy atyja: Hugh Hefner-t az esküvő előtt 5 nappal faképnél hagyta csinos, 25 éves kedvese, Crystal Harris. Már a villából is kiköltözött.

2011.06.16 06:29ma.hu

A Playboy-birodalom atyja, Hugh Hefner eddig kétszer volt nős. Korábban Mildred Williams, majd Kimberly Conrad férje volt, de mindkettejükkel vége lett a házasságnak.

Sokáig élt kapcsolatban Holly Madison-nal, de nem házasodtak össze. Most harmadjára készült oltár elé állni a 85 esztendős nőfaló: a korábbi szerelmekhez hasonlóan szőke, formás fiatal modellt vett volna feleségül, ha Crystal Harris nem visszakozik...

A szépség ugyanis 5 nappal a június 18-ra tervezett esküvő előtt lemondta a frigyet.

A Playboy villából érkező források szerint a nem kis korkülönbséggel együtt élő páros tagjai között a hétvégén kibékíthetetlen vita támadt, ez lehet az oka, hogy befejezték a kapcsolatot még a hivatalossá tétele előtt - írja a TMZ portál.

Pletykák persze vannak, melyek szerint a gyönyörű Crystal bizonyos Jordan McGraw felé is kacsintgatott. Annyi bizonyos, hogy már el is költözött a Playboy-villából.

Az összetört szívű Hugh Hefner a Twitteren közzétette: "Az esküvő lemondva. Crystal érzései megváltoztak"....

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.