Hugh Hefner már egyeztetett a forgatókönyvíróval

Filmből ismerhetjük meg a Playboy Atya életét

Életrajzi film készül Hugh Hefnerről, a Playboy alapítójáról, amit maga az érintett is megerősített a Twitter-oldalán, lelkesedve az első megbeszélés után.

2012.07.18 16:29MTI

Az amerikai hírességekre szakosodott The Hollywood Reporter értesülése szerint a Hugh Hefner életéről szóló film forgatókönyvének megírásáról a Warner filmstúdió már tárgyal Peter Morgannel. A szerző, akit A királynő és a Frost/Nixon című forgatókönyvéért is Oscar-díjra jelölt az amerikai filmakadémia, kedden személyesen találkozott Hefnerrel.

"Kellemes találkozóm volt ma Peter Morgan forgatókönyvíróval, akivel az életemről készülő filmről beszélgettünk" - idézte Hefner keddi twitterét a THR.com.

A produkciót eredetileg az Imagine Entertainment akarta leforgatni, ám az év elején a Warner átvette tőle. A film előkészítésén Jerry Weintraub producer dolgozik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.