Harris: A szex csak 2 másodpercig tartott

"Még nem láttam meztelenül" - égette Hefnert a volt arája

Nemrég nagyértékű eljegyzési gyűrűjétől akart megszabadulni Hugh Hefner volt menyasszonya, most pedig szexuális életükről ejtett el egy-két, a Playboy atyjára nézve nem túl hízelgő megjegyzést.

Képekben a lelépett menyasszony: Crystal Harris képgaléria

2011.07.29 06:29ma.hu - Fotó: Fame

Néhány hete majdnem oltár elé állt a Playboy atyja a mindössze 24 éves Crystal Harris-szel.

Mostanra azonban egyre nyilvánvalóbb, hogy a volt ara nem kíméli Hugh Hefnert - Otthagyta a 85 éves vőlegényt pár nappal az esküvő előtt, azóta pedig felettébb érdekes dolgok hagyják el a száját.

Például, hogy a szakítás oka nem ő, hanem Hefner volt, akinek állítólag egy másik playmate-en is megakadt a szeme. AnnaSophia Berglund a hírek szerint néhány nappal az esküvő lefújása után már együtt volt a Playboy atyjával.

Crystal nemrég értékes jegygyűrűjétől akart megszabadulni, majd az ékszerész sajnálkozását hallva - a lemondott esküvő miatt - megjegyezte, az egész dolog csak a nyilvánosságnak szólt.

Most pedig a Howard Stern műsorában mondott Hefnerre nézve nem túl hízelgő dolgokat. Például, hogy a szex a 85 esztendős Playboy-papával csupán "2 másodpercig tartott", és már izgatónak sem találta vőlegényét.

Sőt, Crystal azt sem rejtette véka alá, hogy "valójában sosem vetkőzött le előttem teljesen. Sosem láttam Hefet meztelenül".

Hogy a teljes igazság mi, azt csak a két érintett tudja, az elmondottak alapján mindenesetre elgondolkodtató egy kapcsolat lehetett ez.

Tudja meg a legutóbbi híreket Hugh Hefnerről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.