Mikroblogon cáfolta a halálhírét a Playboy-papa

Hugh Hefner meghalt, de köszöni, jól van

Saját Twitter-oldalán cáfolta a haláláról szóló híreket Hugh Hefner, akit nem most először "nyírtak ki" a sajtóban. A Playboy-papa Mark Twainhez hasonlította a helyzetét.

Szexi és dögös: Crystal Harris "kilépője" a Playboyból képgaléria

2011.07.13 12:29ma.hu

"Július 11-én szívrohamban elhunyt Hugh Hefner, a Playboy atyja" - harsogták a nemzetközi bulvárlapok, ráadásul nem először, ám a hírt egy nappal később maga a nyuszis magazin alapítója cáfolta meg egy Twitter-bejegyzésben. Ebben tudatja mindenkivel, aki már temetni készül őt, hogy köszöni szépen, él és virul, és kiváló egészségnek örvend.

Hugh Hefner az exmenyasszonyával (Fotó: StupidCelebrities - A galériához KATT a képre!)

"A halálomról szóló pletykák olyanok, amit Mark Twainnél figyelhettünk meg hasonló helyzetben: eltúlzottak. Valójában nagyon is élek és virulok!" - olvasható a mogul közösségi oldalán. "Épp az ágyban fekszem Shera Bechard mellett, az arcomon széles vigyorral, és olvasom a váratlan végzetemről szóló híreket. Boldoggá tesz, hogy mennyien örülnek annak, hogy mégsem haltam meg. És én is örülök ennek." - írta kicsivel később.

Hugh Hefner mostanában igen gyakran jelenik meg a bulvárlapokban, legutóbb az kavart óriási botrányt, hogy az eskövő előtt pár nappal lelépett tőle menyasszonya, a csupán 24 éves Crystal Harris, aki után gyorsan vigaszra lelt AnnaSophia Berglund mellett. A legfrissebb bejegyzés szerint azonban már őt is lecserélte egy ugyancsak 24 éves szépségre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.